Llobregats

Vaig conèixer l’Associació Llobregats de la mà d’un dels seus fundadors, José Luís Rodríguez. En José Luís és co-autor de Ellas no han mirado hacia otro lado”, un llibre que ens relata les penúries per les que passen molts animals per culpa de persones sense escrúpols, que els utilitzen com a mitjà per enriquir-se o pel prestigi que dóna tenir aquella pell o aquell cap exposat a casa seva.

En José Luís em va explicar el punt de vista de les persones que ajuden els gats abandonats  als nostres carrers per causes molt diverses: l’arribada de les vacances, les dificultats per les que poden passar els seus propietaris o el penediment d’haver comprat un cadell preciós que, de sobte, es fa gran i deixa de ser una joguina per convertir-se en una nosa…

Llobregats és una associació amb molta experiència en la gestió de colònies felines en l’ambit urbà i sempre estan disposats a col·laborar amb qui els demana consell per tenir cura dels gats (ja sigui com a particular, ajuntament, empresa o associació). Estan molt concienciats que els gats que viuen als nostres carrers poden ser una molèstia per a qui resideix a la zona, i per això busquen solucions pràctiques i sostenibles, com els “CatDonalds”  o els “CatHotels”.

Si voleu saber què és un “CatDonald” o un “CatHotel” haureu de visitar la pàgina de l’associació , on descobrireu com se li dona una vida nova a contenidors en desús (i a d’altres materials que la gent porta a les deixalleries) a la vegada que es té cura dels gats abandonats.

També podreu trobar més informació de Llobregats a Twitter, Instagram i Facebook!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s